Vores behandlinger

Vi tilbyder alle former for tandbehandling udført på klinikken eller i samarbejde med andre specialister og til priser, som er konkurrencedygtige.

Almindelig tandpleje

Til et almindeligt tandeftersyn får du undersøgt dit tandsæt og din mundhule, og her fastsættes dit behandlingsbehov alt efter kortlægningen af din tandstatus. Det er anbefalet og meget vigtigt at få foretaget regelmæssige og jævnlige tandeftersyn, så du sikrer en sund mundhygiejne og stærke tænder. Her kan vi nemlig opdage og forebygge eventuelle begyndende skader, før de udvikler sig til større smertefulde problemer.


Ved et almindeligt tandeftersyn undersøger vi din tandstatus og tilbyder tandrensning, hvor vi fjerner tandsten og renser for misfarvninger. Vi giver dig derudover en plan for, hvordan du selv opretholder eller forbedrer en god mundhygiejne.

Parodontosebehandling

Paradentose - også kaldt parodontitis - er en tandsygdom, der opstår, når dit tandkød i en længere periode har været ramt af ubehandlet tandkødsbetændelse. Det resulterer i, at bakterierne spreder sig til det dybereliggende væv omkring tandroden og kæbeknoglen, hvilket i værste fald fører til, at knoglen nedbrydes og tanden løsner sig. 


Ved en paradentosebehandling kortlægger vi først sygdommens omfang, for på den baggrund at udrense tandkødslommerne og foretage tandrodsrensninger. I mange tilfælde vil du først selv opdage paradentosen, når den er langt fremskreden. Derfor anbefaler vi, at du jævnligt får foretaget tandeftersyn, så det kan opdages og behandles tidligere.

Rodbehandling

Den hyppigste årsag til rodbehandling er huller i tænderne, hvor der er opstået betændelsestilstand i tandrodskanalen. Rodbehandling kan også være nødvendigt, hvis tanden er knækket eller revnet og har fået blottet nerven, hvilket resulterer i kraftige smerter. 


Ved rodbehandlingen borer vi et hul i tanden, så vi får adgang til nerven i rodkanalen. Dernæst fjerner vi tandnerve og bakterierne, hvorefter vi fylder rodkanalen med rodfyldningsmateriale, så nye bakterier ikke trænger ned i kanalen. Behandlingen er tætved smertefri, når den udføres på en god lokalbedøvelse.

Krone- og brobehandling

Er din tand svækket, kan en kronebehandling være løsningen. Med en krone bliver tanden styrket og mere holdbar, samtidig med at kronen ligner en almindelig og naturlig tand. Drejer det sig derimod om en eller flere manglende tænder, kan en brobehandling være svaret. Her erstattes de manglende tænder, og du får igen en optimal tyggefunktion. 


Ved en krone- eller brobehandling udfører vi en 3D-scanning af tænderne, så vi på den måde sikrer os den mest præcise kopi af tænderne, der skal have lavet en krone eller bro. Det resulterer i kroner og broer, der passer optimalt til dine tænder.

Implantatbehandling

Har du mistet en eller flere tænder, kan de erstattes med implantater. Implantatet fungerer som en lille skrue, hvor den nye tand sættes fast. Et tandimplantat er på den måde en kunstig tandrod, hvorpå den nye tand eller de nye tænder isættes. Denne behandling er det tætteste, du kommer på en naturlig tand, både i forhold til udseende og funktion. 


Implantatbehandlingen er stort set smertefri, fordi den foregår i lokalbedøvelse. Alt efter dine behov kan vi med behandlingen udføre et enkelttandsimplantat, implantatbaseret bro eller en implantatbaseret protese.

Proteser

Kun de færreste kan bevare alle sine naturlige tænder gennem et langt liv, og her er tandproteser en god erstatning for de manglende tænder. Protesen virker samtidig naturlig, både i forhold til udseende og funktion. Tandprotesen kan sættes fast med en bøjle eller tryklås, der er monteret på dine naturlige tænder eller implantater. Hvilken løsning, der passer bedst til dig og dit tandsæt, hjælper vores tandteknikere naturligvis med at vurdere.


Når vi fremstiller en tandprotese, uanset om det er en helprotese eller delprotese, specialfremstilles den individuelt efter dit mundaftryk. På den måde sikrer vi os, at den sidder fast og ikke er til gene.

Kirurgi

Er tandproblemerne særligt komplekse eller omstændelige, så kan kirurgi være løsningen. Det kan for eksempel dreje sig om indsættelse af implantater, kosmetiske tandkødsoperationer, fjernelse af visdomstænder, rekonstruktion af kæbe/mund eller rodspidsoperationer. 


Når tandkirurgi er den eneste løsning, guider vi dig trygt gennem forløbet, så du får en god oplevelse og den rette behandling. Alle vores kirurgiske behandlinger udføres naturligvis af eksperter.

Effektiv tandblegning

Gennem tiden ændres tændernes farve. Det kan for eksempel ske helt naturligt, når man bliver ældre og emaljen slides, og som følge af misfarvninger fra kaffe, cigaretter, rødvin og te. Er tænderne misfarvede, kan man miste lysten til at smile og vise tænderne frem, og det går ud over selvværdet. Med en tandblegning kan vi give dig smilet tilbage.


Vi tilbyder tandblegning, der skånsomt giver et flot resultat. På baggrund af en undersøgelse af dine tænder og mund finder vi frem til den rette behandling for dig, så du får den mest sikre og effektive tandblegning.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille tid, er du velkommen til at kontakte os

Ring for tidsbestilling Skriv til os